Vergelijk abonnementen iPhone KPN

iPhone KPNBen je op zoek naar een nieuwe iPhone en wil je een abonnement bij KPN dan vergelijk je hier de verschillende iPhones en abonnementen.

KPN beste mobiele provider
Als je al wilt kiezen voor KPN weet je misschien al wel dat KPN een goede provider is. Dat is nu bevestigd door de Consumentenbond. KPN kwam als beste mobiele provider uit de bus in hun panelmeting over de periode juli tot en met september 2018. De score van KPN was een hele mooie 8,2.

Bundels KPN
KPN heeft zes verschillende bundels waar je uit kunt kiezen. De simpelste bundel heeft geen data en 150 minuten aan bellen of sms-en per maand. Een stapje hoger is de budgetbundel met wel data (1 GB) en 200 minuten bellen/sms-en.

Alle andere bundels hebben onbeperkt bellen en sms-en. De verschillen zitten dus in het aantal GB’s. KPN heeft bundels met 3 GB, 10 GB, 25 GB en 50 GB. De meest omvangrijke bundel met 50 GB dataverkeer en onbeperkt bellen heeft als voordeel dat dit niet alleen in de hele EU geldt maar ook in de VS en Canada. Daarnaast ontvang je bij dit abonnement maandelijks 200 MB/belminuten/sms-jes voor 50 Voordeellanden.

Voordeel met KPN Compleet
KPN heeft een doorlopende actie die ze KPN Compleet noemen. Als er op één adres meerdere producten van KPN worden afgenomen krijg je mooie voordeeltjes.

  • een korting van 5 euro per maand op elk mobiel abonnement, het maakt niet uit welke combinatie je hebt (bijvoorbeeld twee abonnementen op één adres of een mobiel abonnement samen met internet);
  • een verdubbeling van je databundel bij een abonnement samen met internet, je krijgt dus twee maal zoveel GB’s en belminuten/sms;
  • een gratis zenderpakket bij een mobiel abonnement samen met interactieve tv, je kunt kiezen voor het Pluspakket van KPN of Fox Sports Eredivisie;
  • onderling MB’s delen bij meerdere mobiele abonnementen op één adres, maak je in een maand niet alle MB’s op dan draag je ze makkelijk over aan een gezinslid;
  • gratis onderling bellen tussen alle mobiele en vaste telefoonnummers op één adres.

Welke iPhones heeft KPN?
Je kunt bij KPN kiezen uit de iPhone XR, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus en iPhone 6.

En alsof deze keuze nog niet moeilijk genoeg is heeft KPN ook nog refurbished iPhones samen met een abonnement. Ze hebben momenteel de iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s en iPhone 6 als refurbished modellen.

Vergelijk iPhones KPN
In het onderstaande overzicht vergelijk je de verschillende abonnementen van KPN. Wil je een ander toestel van Apple vergelijken dan die al geselecteerd zijn bij Toestel dan klik je op Zoek op merk of toestel. Je zult dan zien dat je alle uitvoeringen van de iPhone van Apple kunt selecteren.