Review: Otterbox Strada case

Otterbox Strada caseJe moet er natuurlijk niet aan denken dat je dure iPhone valt en daardoor beschadigd raakt. We hebben daarom een beschermhoesje van Otterbox geprobeerd. Het gaat om de Otterbox Strada case voor de iPhone 6 en 6s.

Luxe uitstraling
De Strada is een case die de gehele iPhone bedekt en met een magnetische sluiting opengeklapt wordt. Er zijn drie kleuren leverbaar: zwart, bruin en rood. Het hoesje straalt luxe uit. Je ziet direct dat er goede materialen gebruikt zijn en dat het ontwerp doordacht is. De buitenkant is van echt leer en er zijn mooie stiksel gebruikt.

Bij de magnetische sluiting is een stukje metaal met daarop de naam Otterbox geplaatst. De case is met één hand met de duim makkelijk te openen.

Goede bescherming
Het deel dat de iPhone moet beschermen ziet er degelijk uit. Het is gemaakt van een zacht soort plastic. De iPhone past goed in de case.

Het is bijzonder dat ook de knoppen beschermd zijn. De aan- en uitknop en de volumeknoppen zijn ook voorzien van bescherming en toch goed te bedienen. Verder zijn er natuurlijk uitsparingen voor de oordopjes of koptelefoon, de ingang voor het opladen van de iPhone en de luidsprekers zodat die ook goed te gebruiken zijn. Aan de achterzijde van het hoesje is er een uitsparing voor de camera en flitser.

Ruimte voor één pasje
Aan de binnenzijde van de flap zit een sleuf met ruimte voor één pasje. De meeste mensen zullen meer pasjes meenemen waardoor de case niet te gebruiken is als vervanger voor een portemonnee. Bovendien is een pasje niet zo makkelijk in de gleuf te plaatsen. Misschien wordt dit na verloop van tijd wel eenvoudiger.

Conclusie
Al met al is de Otterbox Strada voor iPhone 6 en 6s een mooi hoesje die je telefoon goed beschermt met een kwaliteitsuitstraling. Het is een stijlvolle en tijdloze case. De prijs is wat hoger dan van andere cases. Bij PDAshop.nl (onderdeel van Coolblue) is de Otterbox Strada case iPhone 6/6s verkrijgbaar voor 38,99 euro.

Plus en min
Plus:
– kwaliteitsuitstraling
– goede bescherming
– past goed

Min:
– slechts ruimte voor één pasje
– hogere prijs

Foto’s Otterbox Strada case
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone
Otterbox Strada iPhone