Refurbished iPhone 6 nu leverbaar

Refurbished iPhone 6 nu leverbaar

Vandaag is een belangrijke aanbieder van refurbished iPhones begonnen met de verkoop van de refurbished iPhone 6. Hierdoor is het nu mogelijk om met een hoge korting aan een vrijwel nieuwe iPhone 6 te komen.

Wat is een refurbished iPhone?
Een refurbished iPhone is een iPhone die al door iemand anders gebruikt is maar wel technisch gereviseerd is. Bovendien is de buitenkant volledig vernieuwd, zonder ook maar een enkel krasje. De iPhones hebben een nieuwe behuizing, een nieuw scherm, een nieuwe batterij en nieuwe knoppen.

Er wordt gezegd dat de kwaliteit van de refurbished iPhone 6 vergelijkbaar is met die van een refurbished iPhone die Apple levert wanneer je een toestel onder garantie omruilt. Er worden altijd nieuwe accessoires zoals splinternieuwe oordopjes meegeleverd.Het voordeel
Een refurbished iPhone koop je natuurlijk omdat die goedkoper is dan een nieuwe. Er wordt nu een refurbished iPhone 6 met 16 GB verkocht voor 349,95 euro. Zo heb je een mooi voordeel ten opzichte van de officiële prijzen van Apple.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere uitvoering van de iPhone refurbished te kopen. Een refurbished iPhone 4s heb je vanaf 149,95 euro. De refurbished iPhone 5s is er vanaf 199 euro.

Zonder simlock
De toestellen zijn simlockvrij. Je kunt dus voor een goedkoop sim only abonnement gaan. Zoek hieronder het sim only abonnement dat het beste bij je past. Toch liever een splinternieuwe iPhone met abonnement? Bekijk dan eens de iPhones met abonnement bij Coolblue.


Foto: Fabien ROCHET/flickr