apps iPhone

Onmisbare apps voor jouw iPhone

iPhoned heeft de negen apps waarvan zij vinden dat ze niet mogen ontbreken op jouw iPhone op een rijtje gezet. De onmisbare apps zijn Spark, Halide, Things, Todoist, Sleep Cycle, Darkroom, Google Maps, LastPass, Tikkie en Buienalarm.

Spark is een alternatief voor Mail van Apple. Halide helpt je bij het maken van RAW-foto’s. Die zijn veel makkelijker te bewerken dan de standaardfoto’s. Things en Todoist zijn beter werkende alternatieven voor de Herinneringen-app van Apple.

De slaap-app Sleep Cycle helpt je om fris uit bed te stappen. Darkroom is een gratis app voor het bewerken van jouw foto’s. Zo’n app ontbreekt bij de standaard apps van Apple die op jouw iPhone zitten.

Google Maps is nog steeds superieur aan Kaarten van Apple en daarom een onmisbare app op jouw iPhone. In Google Maps zie je ook informatie over het openbaar vervoer. Om je wachtwoorden te managen is LastPass een mooie app.

Via Tikkie van ABN Amro Bank is het voor vrienden en collega’s eenvoudig om terug te betalen via WhatsApp, Telegram, Messenger of SMS. Het maakt daarbij niet uit of die bankieren bij een andere bank dan ABN Amro. Tot slot raadt iPhoned de app Buienalarm aan om een nat pak te voorkomen.Hieronder staan de links om de apps direct te downloaden.
1. Spark
2. Halide
3. Things en Todoist
4. Sleep Cycle
5. Darkroom
6. Google Maps
7. LastPass
8. Tikkie
9. Buienalarm