Nieuwe oordopjes iPhone kopen

Nieuwe oordopjes iPhone kopen

De oordopjes van de iPhone willen na verloop van tijd wel eens kapot gaan. Er komt aan één kant geen geluid meer uit de dopjes of er komt helemaal geen geluid meer uit. Op de EarPods, zoals Apple de oordopjes noemt, heb je één jaar garantie. Gaan de oordopjes buiten de garantietermijn kapot dan zit er niets anders op dan nieuwe oordopjes te kopen.

Apple EarPods
Ben je tevreden over de standaard oordopjes die je meegeleverd hebt gekregen bij je iPhone koop dan weer EarPods van Apple. Het grote voordeel van de EarPods is dat er ook een microfoon ingebouwd is. Zo kan je met de oordopjes in gesprekken voeren. Ook kan je de gesprekken beantwoorden of beëindigen met een snelle knijpbeweging in de ingebouwde afstandsbediening.

Heb je een iPhone van voor september 2012, bijvoorbeeld een iPhone 4 of 4s, dan heb je bij je smartphone nog een oud model oordopjes meegeleverd gekregen. De nieuwe EarPods zijn sterk verbeterd zowel in duurzaamheid en draagcomfort als geluidskwaliteit.Oordopjes kopen
De adviesprijs van de Apple EarPods is 35 euro. Dit is de prijs die je dan ook betaald als je de oordopjes online koopt via Apple. Het is mogelijk om de oordopjes voor je iPhone goedkoper te kopen. Momenteel koop je bijvoorbeeld de oordopjes bij Media Markt voor maar 29,95 euro, zonder verzendkosten of andere extra kosten.

winkelverzendingprijs (inclusief verzending)
Coolbluegratis€ 34,99
Applegratis€ 35,00
Media Marktgratis€ 29,95

Foto’s EarPods