Korting iPhone Coolblue

korting CoolblueEen week lang geeft Coolblue mooie kortingen op iPhones en andere producten van Apple. Coolblue noemt dit de Unieke Apple Deals. Was je toch al van plan om bijvoorbeeld een iPhone, iPad of MacBook te kopen dan zou ik dat deze week doen.

Korting iPhone 8
Voor wat betreft de iPhone geeft Coolblue korting op een iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De iPhone 8 is er in de kleuren zilver, goud en space gray. Verder kan je kiezen uit een uitvoering met 64 GB of 256 GB. De iPhone 8 64 GB kost met de korting geen € 629 maar € 575. De iPhone 8 256 GB kost tijdelijk € 799. De normale prijs van deze versie is € 859.

Korting iPhone 8 Plus
Ook de grotere uitvoering, de iPhone 8 Plus, is bij Coolblue een week lang in de aanbieding. De iPhone 8 Plus is ook leverbaar in drie kleuren: zilver, goud en space gray. En ook hier weer de keuze uit 64 GB en 256 GB. De uitvoering met 64 GB kost met korting € 769. De iPhone 8 Plus 256 GB is in prijs verlaagd van € 969 naar € 919.

MacBook en iPad
Ook op andere producten van Apple wordt er korting gegeven door Coolblue. Bijvoorbeeld op een MacBook Pro of een MacBook Air. Bovendien is de iPad Pro een week lang lager geprijsd. De kortingen lijken misschien niet heel groot, maar bedenk wel dat de producten van Apple eigenlijk nooit met enorme kortingen worden aangeboden.