iPhone activeren zonder simkaart

activeren iPhone zonder simkaartEen iPhone is ook te gebruiken zonder simkaart. Als je dan over wifi beschikt kan je alle functies van de iPhone gebruiken behalve bellen. Heb je echter een nieuwe iPhone die nog geactiveerd moet worden dan is gebruik van je iPhone niet mogelijk zonder simkaart.

Simkaart vereist
Het activeren van een nieuwe iPhone begint met het kiezen van je land of regio. Daarna kies je een wifi-netwerk. Bij de volgende stap in het activeren loop je vast als je geen simkaart in de iPhone hebt. Er wordt aangegeven ‘Simkaart vereist. Plaats een simkaart.’.

Wachten op juiste simkaart of lenen
Helaas is er geen manier om deze melding te omzeilen als je nog geen simkaart of geen passende simkaart hebt. Er zit niets anders op dan te wachten op de nano-simkaart van je provider of iemand anders met een nano-simkaart te vragen om de kaart even te lenen. Zodra je het activeren hebt afgerond en in het beginscherm bent werkt je iPhone ook zonder simkaart.Goedkope simkaart
Wil je voor weinig een simkaart voor je iPhone koop dan een prepaid simkaart. Zo heb je voor 10 euro een simkaart met ook 10 euro beltegoed.