iPhone 4s kiezen

iPhone 4s kiezen

De iPhone 4s is een toestel van de vorige generatie en het is hierdoor de goedkoopste iPhone. Los kost het toestel € 399 en met een abonnement is het toestel vaak gratis. Er wordt alleen nog een 8 GB-uitvoering van de 4s gemaakt. De versie met 16 GB is hier en daar nog wel te krijgen met een abonnement.

Zwart en wit
Er zijn twee kleuren leverbaar: zwart en wit. De keus tussen zwart of wit is een kwestie van smaak. De kleur spreekt je aan of niet. Kies je voor een witte iPhone dan moet je wel rekening houden met een paar zaken. Een filmpje kijken op een witte iPhone is minder prettig dan op een zwarte. Door de witte rand ontstaat de indruk dat het scherm minder goed verlicht is en minder contrast heeft. Daarnaast wordt een witte iPhone sneller smerig en zie je kleine scheurtjes en verkleuring eerder. Ook is een witte uitvoering minder gewild waardoor je meer moeite zult hebben om het tweedehands te verkopen.

8 GB voldoende?
Je kunt eigenlijk stellen dat de 8 GB alleen maar voldoende is bij een zeer basaal gebruik van de iPhone. Een hele muziekbibliotheek kan je niet kwijt. Als alternatief kan gekozen worden voor het gebruiken van diensten als Spotify en iTunes Radio. Met 8 GB opslagcapaciteit is er geen ruimte voor veel foto’s en video’s. Die moeten regelmatig overgeheveld worden naar je laptop.

Technische specificaties iPhone 4s
De iPhone 4s mag dan van de vorige generatie zijn, hij kan nog prima meekomen. Er is een A5-chip aan boord, een haarscherp Retina-scherm en een 8-megapixel iSight-camera. Bekijk hier alle technische specificaties van de iPhone 4s.

Vergelijking abonnementen iPhone 4s
Welk abonnement voor de iPhone 4s moet je nu kiezen? Vergelijk hier de verschillende abonnementen. In de vergelijking worden de abonnementen van een groot aantal aanbieders, zoals KPN, Hi, T-Mobile, hollandsnieuwe, Simyo, Vodafoon, Tele2 en Ben, meegenomen. Als je dat wilt kan je selecteren op contractduur en provider.