Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

opslagruimte iPhoneSchaf je een nieuwe iPhone aan dat stel je jezelf vast de vraag hoeveel opslagruimte je nodig bent. Voor extra GB’s betaal je meer voor een los toestel en bij een abonnement is je maandbedrag hoger of het bedrag dat je eenmalig bij moet betalen is hoger. Daarom wil je liefst niet te veel opslagruimte maar op te weinig zit je natuurlijk ook niet te wachten.

Hoeveel opslagruimte?
De opslagruimte van een iPhone kan je niet achteraf upgraden. Het is daarom belangrijk dat je direct de juiste opslagruimte kiest. Aan 8 GB heb je alleen voldoende als je alleen belt, mailt en internet. Gebruik je ook apps (en wie doet dat nu niet?) en games dan is 16 GB eigenlijk het absolute minimum. Wil je een beetje prettig werken op je iPhone dan is 32 GB toch wel het minimum.Met een 32 of 128 GB-uitvoering kan je je foto’s, muziek en video’s makkelijk bij de hand hebben op je iPhone. Maak je veel gebruik van de cloud dan volstaat een versie met 32 GB. Wil je helemaal geen zorgen hebben over al dan niet voldoende opslagruimte dan kies je gewoon voor een nieuwe versie van de iPhone met 256 GB opslagruimte.

Conclusie
Onze conclusies: kies voor 32 GB als je veel opslaat in de cloud, wil je dit niet kies dan voor 128 GB en wil je geen zorgen hebben over opslagruimte kies dan voor 256 GB.

Abonnementen iPhone vergelijken
Vergelijk hier abonnementen voor de iPhone. Zoek zo de gunstigste aanbieding.