Gesprek weigeren iPhone

Gesprek weigeren iPhone

Soms heb je geen zin om jouw iPhone op te nemen. En soms is het zelfs niet verstandig als je bijvoorbeeld vanuit het buitenland door een onbekend nummer wordt gebeld. Vaak gaat het dan om bellers die jouw proberen op te lichten!

Rode knop komt niet
Het is bij een iPhone niet heel duidelijk hoe je zo’n ongewenst telefoontje weigert. Er is een groene knop met neem op zichtbaar, maar vaak geen rode om het gesprek te weigeren.

De rode knop komt alleen maar als je toevallig net bezig bent met jouw iPhone. Is de iPhone vergrendeld dan komt er alleen een knop om het gesprek aan te nemen. Hoe weiger je nu toch het gesprek?Gesprek weigeren
Je kunt natuurlijk jouw iPhone net zolang laten rinkelen totdat jouw voicemail er voor komt. Vaak zul je dit echter niet prettig vinden. Dan heb je twee andere mogelijkheden.

Wil je dat voor de beller jouw iPhone nog wel overgaat en na verloop van tijd de voicemail komt dan klik je één maal op de aan-/uitknop aan de rechterzijkant van jouw iPhone. Druk je tweemaal kort op de aan-/uitknop dan gaat de ongewenste beller direct naar jouw voicemail.

iPhone gesprek weigeren

Ben je niet bezig met jouw iPhone dan komt er geen rode knop voor het wegeren van een gesprek.