Black Friday iPhone 8

iPhone 8 REDAls je voordelig een iPhone 8 zonder abonnement wilt kopen moet je er nu bij zijn. Tijdens Black Friday biedt Coolblue een iPhone 8 256 GB RED aan voor maar 749 euro. Dit is 110 euro lager dan de normale prijs van deze iPhone.

iPhone 8 RED
De speciale RED-uitvoering van de iPhone 8 heeft dezelfde specificaties als een standaard iPhone 8. Het uiterlijk is echter net even wat anders en uniek. De glazen behuizing is in het rood uitgevoerd, de aluminium zijkant ook en de voorkant is strak zwart.

Vrijdag tot en met maandag
Coolblue heeft de prijs van de iPhone 8 RED tijdens Black Friday verlaagd van 859 euro naar 749 euro. Black Friday is bij Coolblue vier dagen lang. Van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november profiteer je van sterk verlaagde prijzen.

Wat is Black Friday?
In 2015 is Black Friday van Amerika overgewaaid naar Nederland. Veel Amerikanen zijn op de vrijdag na Thanksgiving vrij en beginnen dan met de eerste inkopen voor kerst. Winkels bieden op deze vrijdag grote kortingen aan. Het gevolg is rijen voor winkels en grote drukte in de winkels.

In Nederland wordt Black Friday jaar naar jaar grootser en het is zo een mooie gelegenheid om voordelig inkopen te doen voor sinterklaas en kerst. Door online te shoppen heb je geen last van winkelende mensenmassa’s.

bekijk de iPhone 8 aanbieding van Coolblue
lees meer over de iPhone 8
een sim only abonnement regelen voor jouw nieuwe iPhone
liever een iPhone 8 met een abonnement?